PVC Rigid

PVC Rigid

Acest material are o stabilitate chimică ridicată și o excelentă rezistență la foc (are efect de autostingere). PVC-ul rigid face parte din categoria termoplasticelor, având o structură amorfă, soliditate mare și un coeficient ridicat de elasticitate. Are deosebite proprietăți electrice, în special în câmpul de tensiune și frecvență joasă. Este utilizat la temperaturi între -10oC și +60oC.

Până la temperaturi de 60oC, PVC-ul rigid este stabil împotriva majorității acizilor concentrați și diluați. Acest material este inert din punct de vedere fiziologic. Posibilitatea utilizării produselor în sectorul alimentar depinde în mod exclusiv de tipul stabilizării.

Este un bun izolator electric și absoarbe foarte puțină apă. Poate fi de asemenea sudat și lipit.

Arii de utilizare:

În sectorul mecanic, chimic, electric, în principal utilizat la fabricarea rezervoarelor pentru echipamentele industriale, capace protectoare, epuratoare, roți dințate, țevi de presiune pentru industria chimică și a apei, tuburi de drenaj și sisteme generale de epurare a apei.

Contact

va rog sa ne lasati un mesaj

Se trimit datele

©2019   Favicon  www.vulconplast.ro

Web Design Ecommerce Web Design by www.MediaPixel.eu

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/vulconpl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339