Site-ul www.vulconplast.ro este supus următoarelor condiții de utilizare. Aceste condiții se aplică relației dintre utilizator și vulconplast, ca furnizor al acestui site web, și sunt considerate obligatorii ori de câte ori site-ul este accesat. În cazul în care condițiile speciale pentru utilizatorii individuali ai acestui site deviază de la următoarele condiții de utilizare, acest lucru este menționat în mod expres pe pagina relevantă a site-ului web. În astfel de cazuri individuale, se vor aplica și condițiile speciale de utilizare. Următoarele oferă informații importante privind utilizarea site-ului nostru.

Acest site web este menținut în urma practicilor de îngrijire, fiabilitate și disponibilitate. Cu toate acestea, nu garantăm faptul că informațiile furnizate nu conțin erori, sunt actualizate sau complete.

Utilizatorul utilizează Internetul pe propriul risc. În special, Vulconplast nu este răspunzătoare nici pentru funcționarea defectuoasă a Internetului din cauza circumstanțelor tehnice și nici pentru accesul la Internet. De asemenea, nu suntem raspunzători pentru ca serviciile oferite prin acest site sa fie disponibile in mod continuu, pentru ca, conexiunile dorite să fie făcute fără probleme, pentru ca datele stocate să fie intacte în orice circumstanţă sau pentru prelucrarea oricăror date transmise.

Vom avea dreptul să modificăm conținutul site-ului, în orice moment și fără notificare. Nu putem fi trași la răspundere în cazul în care oricare dintre informațiile de pe acest site nu sunt actualizate. De asemenea, nu suntem responsabili pentru conținutul tuturor datelor transmise și pentru datele accesibile prin intermediul acestui site web.

În plus, Vulconplast  nu își asumă nicio răspundere pentru pagubele directe sau indirecte rezultate din utilizarea datelor și informațiilor găsite pe acest site web.

Prin utilizarea acestui site, confirmați valabilitatea termenilor și condițiilor noastre generale pentru utilizarea acestui site web. Dacă nu acceptați aceste condiții, vi se solicită să nu utilizați acest site web. În cazul în care vreunul dintre termenii și condițiile dvs. generale este în contradicție cu acești termeni și condiții, primul nu va fi considerat a fi fost convenit și, prin urmare, va fi considerat inaplicabil.

Prin prezenta, vă autorizăm să vizitați site-ul nostru și să descărcați părți din site-ul nostru. Totuși, nu aveți dreptul de a revizui în vreun fel, de a transmite terților sau de a acorda terților orice drepturi asupra acestui site web sau unor părți ale acestuia, fie online, fie offline după descărcare. Orice utilizare necorespunzătoare a acestui site poate reprezenta încălcarea dreptului de autor, a legii privind drepturile de autor și a mărcilor, a legii concurenței neloiale sau a altor legi. În cazul unei astfel de încălcări, vom avea dreptul să vă refuzăm accesul ulterior la site-ul nostru, să confiscăm și să distrugem toate datele obținute de pe site-ul nostru și să cerem compensarea pentru orice dezavantaj pentru noi rezultat din această utilizare.

NU puteți folosi aceste site web pentru un scop nelegal sau care este interzis de aceste condiții de utilizare, sau de legislație, norme morale, norme de ordine publică sau bună-credință.

NU puteți folosi păianjeni, roboți, tehnologii de minare a datelor sau alte dispozitive automate ori programe pentru a cataloga, descărca sau reproduce în orice fel, stoca ori distribui conținutul expus pe acest site. În plus, nu puteți utiliza aceste dispozitive automate ca să modificați site-ul ori să încercați să depășiți limitele de autoritate și acces care v-au fost conferite, în conformitate cu aceste condiții.

NU puteți utiliza site-ul web în orice alt mod care poate întrerupe, produce daune, îl aduce în stare de neutilizare sau interferează cu orice utilizare a site-ului de către alt utilizator, incluzând, dar fără a ne limita la supraîncărcarea, inundarea, bombardarea cu mailuri ori spargerea site-ului sau forțarea limitelor de securitate ori a măsurilor de autentificare a utilizatorilor.

Nu puteți încerca să obțineți acces neautorizat la acest site, prin spargere, minarea parolelor sau prin orice alte mijloace.

NU puteți adăuga porțiuni din acest site într-un alt site web și nici să stabiliți legături către un alt site și de asemenea, nu puteți să stabiliți legături dintr-un alt site web către altă pagină, alta decât pagină home.

Nu puteți vinde dreptul de utilizare sau acces către site-ul web către o terță parte.

Vulconplast își rezervă dreptul de a modifica din când în când acești termeni și condiții de utilizare și de a le aduce în concordanță cu noile evoluții tehnice și circumstanțele legale. În cazul în care oricare dintre aceste dispoziții devine invalidă, acest lucru nu afectează valabilitatea celorlalte dispoziții. O dispoziție care se potrivește cel mai bine scopului și intenției afacerii cu prevederea ineficientă va înlocui prevederea nevalidă. Același lucru se va aplica în cazul oricărei omisiuni în acești termeni și condiții de utilizare.

© 2024 VULCONPLAST SRL

Contactati-ne!

Raspundem mesajului dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil!

Se trimit datele

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?